Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Referencer​

Rieber & Søn Danmark
På fabrikken i Skælskør har vi i Rieber & Søn valgt at implementere kameraovervågning
​fra Sekur med det formål at modvirke tyveri. Beslutningen er foretaget i samarbejde med medarbejderne, samarbejdsudvalget og fagforeningen. Systemet er næsten vedligehold-elsesfrit og brugerfladen er relativ enkel. Hertil har det fungeret fra første dag.


​Det er let at koble op på den eksterne server og se relevante optagelser. Opbygningen af systemet fungerer tilfredsstillende og implementeringen samt montagen blev ligeledes
​udført professionelt. Kort fortalt har Sekur levet op til de krav, der blev stillet på en god
​og professionel måde.

Med venlig hilsen / With kind regards

Rieber & søn Danmark A/S

J.Hvidtved Larsen

A/S i Silkeborg, har i forbindelse med et støre forandringsprojekt, valgt at implementere et infoskærmssystem på virksomheden. Efter en længere fase med indhentning af tilbud, faldt valget på Sekur. Det blev Sekur, da deres løsning, i vores optik, var langt den bedste løsning til prisen, både på hardware- og softwaresiden. Forløbet med opsætning og installationen, som forgik på to adresser i Silkeborg, samt træningen af de medarbejdere som var udset til at køre med systemet, har været upåklagelig. Alt hvad der blev lovet i tilbuddet blev leveret. Sekur har i det hele taget, forløbet igennem, ageret yderst professionelt.

Med Venlig Hilsen

J.Hvidtved Larsen

A/S​

Sekur ApS

CVR: 33057202

​KONTAKTINFO

Nordre Strandvej 97

DK8240 Risskov

Tlf.: 70 22 10 48

info@sekur.dk