Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Videoovervågning offentlige institutioner

Hosted online videoovervågning af offentlige institutioner

Skab en større tryghed på skoler, dagsinstitutioner og offentlige institutioner med videoovervågning fra Sekur. Vi tilbyder videoovervågning i højeste klasse, som fungerer som effektiv sikring mod tyveri på skoler og fritidshjem, hvor blandt andet dyrebare computere og elektronik står i høj kurs hos indbrudstyvene.

Med vores hosted online videoovervågning kan du følge liveoptagelser fra de offentlige institutioner med internetadgang fra din smartphone, tablet eller desktop. Det giver mulighed for altid at kunne have et overblik over, hvilke aktiviteter der foregår i de forskellige lokaler.

Optagelsesmaterialet kan også medvirke i politiets afklaringsarbejde ved at afsløre tyvens identitet. Med hosted online videoovervågning bliver dine videooptagelser opbevaret på Sekurs egen serviceportal. Du skal dermed hverken bekymre dig om pladsmangel på din harddisk eller om selv at skulle opbevare dine videofiler.

Ring til os ved interesse på telefonnummer 70 22 10 48, så sørger vi for montering og etablering af overvågningskameraerne.​​

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld gerne formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

SEKUR ApS

CVR-nummer: 33057202

Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Hos Sekur ApS sætter vi en ære i, at kunne levere lyd, video og sikkerhed - til den bedste pris.