Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Merchandising

Optimer salget i din detailvirksomhed med viden om dine kunder​

Med videoovervågning kan du få indgående viden om dine kunders færden og aktiviteter, som kan sætte dig i stand til at træffe gavnlige adfærdsbaserede beslutninger vedrørende din forretning.

Hos Sekur tilbyder vi det avancerede hosted online videoovervågningssystem, som elektronisk kan registrere kundeantal, kundeadfærd og kundeaktivitet i forretningen. Hermed kan du blandt andet identificere hvilke tidspunkter din forretning har flest besøgende, hvilket giver dig mulighed for at tilrette bemandingsplanen herefter for at undgå tab og give kunderne den bedste oplevelse i butikken.

Med systemet kan du også opsamle data omkring kundernes bevægelsesmønstre i forretningen og identificere butikkens mest besøgte områder. På den måde får du mulighed for at optimere vareudstillingen og indretningen af butikken i forhold til kundernes færden.

Overvågningen giver dig ikke kun vigtige informationer om dine kunder, men kan også fungere som en effektiv hjælp til hyldehåndtering og lokalisering af tomme hylder, så du kan være sikker på at dine varer altid er tilgængelige og synlige i forretningen.

Med hosted online videoovervågning fra Sekur kan du logge på din personlige portal via din smartphone, tablet eller desktop, hvor du i live-tid kan følge din forretning, dine ansatte og dine kunder i skarpe videooptagelser. På den måde kan du altid være tæt på din virksomhed ved at følge dine ansatte og kunder for at optimere salg og undgå tab.​

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld gerne formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

SEKUR ApS

CVR-nummer: 33057202

Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Hos Sekur ApS sætter vi en ære i, at kunne levere lyd, video og sikkerhed - til den bedste pris.