Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Videoovervågning erhverv

Hosted online videoovervågningsløsninger til erhverv

Undgå værditab med videoovervågning fra Sekur. Vi tilbyder professionelle overvågningssystemer til erhverv for at skabe større sikkerhed og tryghed i virksomheden. 

Med vores hosted online overvågningssystem kan du hele tiden følge liveoptagelserne fra dine erhvervslokaler via internetadgangen på din smartphone, tablet eller desktop. På den måde kan du altid se, hvad der foregår i din virksomhed uanset hvor i verden du befinder dig. 

Hos Sekur leverer vi effektive løsninger til identifikation og observation med vores kvalitetskameraer fra europas førende producent. 

Vi tilbyder tre års garanti på overvågningskameraerne, som alle er i højeste kvalitet og giver skarpe HD videooptagelser. Optagelserne bliver opbevaret på vores egen portal, så du ikke selv skal håndtere materialet eller bekymre dig pladsmangel og tab af data. 

Læs mere om vores hosted online videoovervågning ved at klikke dig rundt her på hjemmesiden. Ring på telefonnummer ​70 22 10 48 for at høre mere om de forskellige muligheder for overvågning af netop din virksomhed.​​

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld gerne formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

SEKUR ApS

CVR-nummer: 33057202

Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Hos Sekur ApS sætter vi en ære i, at kunne levere lyd, video og sikkerhed - til den bedste pris.