Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kamera​er

Overvågning med kameraer i bedste kvalitet

Hos Sekur tilbyder vi videoovervågning med nogle af markedets bedste overvågningskameraer fra blandt andet Axis og Cisco. Kameraerne optager video og billeder i fuld HD kvalitet, som gør det muligt at zoome ind på selv små detaljer og panorere 360 grader for at få det fulde overblik over lokalerne.

Vores hosted online videokameraer kræver udelukkende, at du har adgang til internettet, og det er dermed ikke nødvendigt at anskaffe sig avancerede programmer, optagere eller andet hardware. Billeder og videoklip i HD kan i stedet ses direkte fra din smartphone, tablet eller pc, uanset hvor i verden du befinder dig. Kameraerne kan bruges til at dokumentere indbrud og tyveri med dato, billeder og film, som kan være en stor hjælp til politiets efterforskningsarbejde.

​Overvågningsløsningerne kan med fordel også bruges i strategisk sammenhæng i forbindelse med salgsoptimering og overvågning af kundernes adfærd i butikken. Kameraerne giver desuden mulighed for at se aktuel video fra lokalerne, at planlægge optagelser i bestemte tidsrum og at få automatiske optagelser med bevægelsessensor.

Du kan læse meget mere om kameraernes funktioner og kvaliteter ved at klikke dig ind på Axis og Ciscos hjemmesider. Hvis du ønsker yderligere information og rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 22​ 10 48

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld gerne formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

SEKUR ApS

CVR-nummer: 33057202

Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Hos Sekur ApS sætter vi en ære i, at kunne levere lyd, video og sikkerhed - til den bedste pris.